Kundbetyg

Alla som handlar av oss får ett mejl 2 veckor efter köp där man blir tillfrågad om att lämna ett omdöme, och där kan man skriva vad man tycker om produkten, man får gärna bifoga en bild på sin vovve också.

Hos oss kan man bara lämna omdöme om man har handlat, detta för att vi vill undvika falska omdömen, vi har också valt att publicera alla omdömen automatiskt så att det ska bli så genuint som möjligt. Många väljer att bara publicera dom positiva omdömena, och då får man inte den "riktiga" bilden av produkterna.
Based on 45 reviews
82%
(37)
7%
(3)
4%
(2)
2%
(1)
4%
(2)

Kayla tycker om ben o godiset.

Kerotugg - Älgrulle (15, 16, 25 eller 36cm)

Uppskattade hundben

Min valp gillar verkligen benen!

Populärt

Mins två fransk bulldogar brukar överge sina kohudsben ganska fort. Dom här taggades ihärdigt till sista smula.

Kerotugg - Renhorn (30-80g, ca 20cm)

15cm älgrulle

Min chihuahua...ääälskade o tugga den...

Superbra tuggben som hjälpt mot tandsten

Vår hund är lite känslig för vissa tuggben så vi har provat ganska många olika. De här var tveklöst bäst hittills och jag har inget att klaga på. Vi har en portugisisk vattenhund som väger drygt 20 kg och de här var perfekt storlek för en liten tuggstund.

Snabb leverans!

Hej! Jag skickade efter renhorn och tuggrullar med nötfyllning. Jag har tre Pumi tikar som jag tagit hand om då ägaren gick bort i cancer. Jag har haft dom i ett år nu och dom är lite kinkiga med vad dom äter. Tuggrullarna blev en hit men renhornen var lite underligt tyckte dom. Men jag är övertygad om att dom kommer att tycka om dom. Jag är väldigt nöjd och att det är svenska varor. ❤️

Föll tydligen inte i smaken tyvärr

Hej!

Tack för ditt omdöme.

Synd att älgrullen inte föll i smaken, alla vovvar har såklart olika smaklökar så det är alltid svårt att 'hitta' rätt varje gång.
Jag hoppas att något av det andra i din beställning gick hem. Jag har massor av smarriga saker i sortiment och jag hjälper dig gärna att hitta något tugg med annan råvara som kanske passar bättre, säg bara till :)

//Gabriel

Bra (lagomt) tuggmotstånd. Hunden älskar benen.
Rent och snyggt. Ni har fått en stamkund.

Vovve gott.

Hundarna tyckte benen var jättegoda. Handlandet funka smidigt och bra. Vi återkommer när det är dags för nya ben. Tack för fin service Gabriel. Mvh. Lisbeth.

Det här godiset gillade min schäferhane, Odin 👌

Fin box med godsaker

Benen var förpackade styckevis med etikett, mkt trevlig box

Min shih tzu har inte smakat alla sorter än men ett älgben verkade hon gilla mest, rullad renhud minst. Kommer säkert beställa igen, gillar att det är norrländsk produkt utan onödiga tillsatser. Snabb leverans. Rekommenderas

Supergoda hundben

Min hund, en Leonberger tyckte att de tuggben vi köpte var väldigt goda. Att jag vet att de är producerade i Sverige av pålitliga tillverkare gör det hela ännu bättre.

Nöjda

Mina labbar gillade benen och de räckte länge till skillnad från många andra ben.

Kerotugg

Smaskiga!
Men min DSG mumsar i sig det på 20 minuter, lite kort tid
kan jag tycka 😀

Tack så mycket för ditt omdöme!

Just nötrullarna är i mellansegmenten i tuggtid och kan variera beroende på hur motiverad vovve du har ;)
Du skulle kunna prova att gå upp en storlek tills nästa gång, eller om du provar älgtuggen som är segare än nöt, just älg brukar jag rekommendera om hunden har ett stort tuggbehov och man behöver en lite längre sysselsättning.

//Gabriel

Bra tugg som räckte en längre stund.

Min hund gillade inte dom benen.

Bra leverans,men min hund tyckte inte om dessa ben.

Tack så mycket för ditt omdöme Conny!

Tråkigt att din vovve inte tyckte om nötrullen, de faller inte alla i smaken då vovvar också har olika smak precis som vi.

Jag ser att du beställde ett gäng nötrullar, vi erbjuder smakgaranti så om du har orörda rullar så kan jag ta tillbaka dessa, mejla kundservice@hundben.se om det är intressant så tar vi det därifrån.
Älgrullen kan vara något om du vill ha annan smak men fortfarande 100% råhud från Sverige.

//Gabriel, ägare

Tunna fina chips

Perfekt till våra små hundar och valpar!

Hundben

Coppsi är en kräsen hund.😅
Alla fyllda ben åt hon bara fyllningen 🤣😂
Grisgodiset var gott😃
Ett ben som inte var fyllt,var gott 😃
Håriga chips inte gott🤣
Mvh Coppsi 💞

Tunna fina bitar

Bra till våra småhundar och valpar! Toppen 😀

Det gick åt fort ... gott

M
Kerotugg - Renrulle (14 eller 15cm)
Marie Louise Falck Andersson

Rex var skeptisk till lukten först, gömde det några gånger, till slut började han äta på det ... och det var ju jättegott

Hund tugg

Beställde renhorn till mina newfoundland s , perfekta tuggben , bra storlek till stora hundar. Uppskattat av bägge tikarna .
Paketet kom fram efter 3 dagar , smidigt att beställa på hemsidan och få hemleverans. Vi är jättenöjda, återkommer.

Nötchips

Mina eurasier tjejer har precis nu fått varsitt nötchips. Båda tuggar frenetiskt och ser ut att njuta.känns som en lagom bit att hugga tänderna i.🙂